Kjetil Ervikson

Hei. Mitt navn er Kjetil Ervikson. Jeg har holdt på med musikk i hele mitt lange liv. En gang amatør og senere fulltidsmusiker. Men dessverre så ble jeg utsatt for sykdommer fra 2009 som skulle sette en stopper for mitt store musikkinteresse. Det skulle ta over ti år før jeg igjen kunne begynne å leve noenlunde normalt, utifra de forutsetningene jeg i dag har. Men i de siste årene har det kriblet i fingrene etter å få drive med musikk.

Jeg har aldri hvert noen kjendis så det er nok ikke så mange her ute som kjenner til meg i musikksammenheng! På dette 360vr-bildet har jeg samlet noe info om min musikkhistorie og hva jeg har holdt på med siden 1977 fram til 2009. Ett lite tips om vr-bildet; Klikker dere på bildene på dette vr-bildet så får dere frem bilde info. Klikk på samme bilde for å lukke bilde-info, innen dere klikker på neste bilde. Hold venstre musetasten nede for og bevege dere rundt i vr-bildet.

Jeg har en musikkgruppe på scandibook med navnet Kjetil Ervikson`s enmannsorkster. I 2018 og 2019 spilte jeg med PRO koret i Munkfors. Vi leverte gratis underholdning i form av sang og musikk på de ulike eldrehjemmene i kommunen. Men dessverre så ble dette plutselig avbrutt da covid19 kom til Sverige. Nå ser det ut for att dette koret er blitt avviklet helt. Så jeg må som alle andre musikere anpasse meg til alt dette. Hva framtiden kan bringe, vet ingen. Jeg skal, tross de ulike personlige utfordringer som finnes, utnytte meg av alle tekniske muligheter.

Så hvilke planer har jeg?

Jeg skal om ikke så lenge starte opp treningen og utviklingen av mitt musikkinteresse. Corona19 og fraværet av folk å spille og synge sammen med har uten tvil ødelagt mye av inspirasjonen. Men jeg vil gå i gang med musikken igjen.

Kjetil Ervikson.

Spread the love

Facebook Comments